tra. 5, 2017
Krcar Tomislav
Nema komentara

U SUBOTU NOVI SPEKTAKL PROTIV ŠIBENIKA

20.03.17.Pred Zabokom je novi košarkaški spektakl. U utakmici 24. kola A-1 lige košarkaša Hrvatske u Zaboku gostuje Šibenik drugoplasirana momčad lige, osokoljena pobjedom u derbiju nad gradskim rivalom Jollyem. Šibenik predvode Ive Ivanov i Domagoj Bašić, odlični košarkaši i prije svega odlični ljudi koji su dio svoje sportske karijere proveli i u Zaboku. Uz njih svakako najveća će opasnost prijetiti od Miralema Halilovića, Tea Petanija i Ivana Siriščevića, a tu su i sve bolji Roko Badžim i Krešimir Radovčić. Momčad je to za respekt, no ništa slabiji roster nije imao ni Jolly, pa je stradao u Zaboku. Stvori li se još jednom atmosfera, kao u prethodne tri utakmice, Šibenik bi mogao pasti. Vrlo je važna stvar da se u roster  Zaboka vraća Borna Kapusta, koji je propustio dvije zadnje utakmice.

Narančasti iz Šibenika sasvim su sigurno favoriti u ovoj utakmici, no još jednom ponavljamo velika podrška navijača mogla bi zabočke žute ponijeti prema pobjedi i trećem velikom skalpu ove sezone, nakon Zadra i Jollya. Zato još jednom napunimo i obojimo u žuto zabočku sportsku dvoranu.

Uz košarkašku utakmicu ponovno će u poluvremenu biti izvlačena bogata tombola uz vrijedne nagrade, a svoj su dolazak ponovno najavile i sjajne mažoretkinje iz Svetog Križa Začretja.  Nikako nemojte propustiti ovaj košarkaški spektakl koji će se odigrati u subotu 8. travnja s početkom u 20 sati u novoj sportskoj dvorani u Zaboku.

Prije toga će košarkaši Zaboka i vodstvo kluba prisustvovati humanitarnoj nogometnoj utakmici između Županove ekipe i veterana zagrebačkog Dinama, koja će se održati u četvrtak 6. travnja u 19 sati, također u novoj sportskoj dvorani u Zaboku. Sav prihod ide za liječenje šestogodišnje Klanjčanke Ivone Knezić, koja boluje od cerebralne paralize i još nije prohodala, ali svi se nadamo da hoće. Tako će zabočki košarkaši pred utakmicu protiv Šibenika još jednom pokazati svoju humanu notu i kako svojom nazočnošću , tako i financijski pomoći ovu hvale vrijednu akciju.

Komentiraj!