ruj. 7, 2017
Krcar Tomislav
Nema komentara

JEREMY BYNUM ODIGRAO PRVE MINUTE ZA ZABOK

KK ZABOK 3Odmah nakon što je doletio u Zagreb tamnoputi bek šuter, Jeremy Bynum, pridružio se treningu Zaboka. Prvi dojmovi su i više nego pozitivni.

Jeremy je košarku počeo igrati sa šest godina, a prve veće uspjehe imao je na sveučilištu Jacksonvile, gdje je proveo četiri sezone.

-Ponosan sam na svoju karijeru u Jackonsvile. Oborio sam rekorde u postignutim koševima u sezoni, broju trica u sezoni i broju trica na jednoj utakmici (devet trica). Nakon četiri dobre sezone odlučio sam karijeru nastaviti u Europi- prisjeća se Jeremy.

Prva stanica bila mu je Portugal i klub Galiots Tley, zatim je proveo sezonu u Gruziji, potom u Arkadia Traiskirchcen, da bi se ponovno vratio u Gruziju, ali ovaj puta u Olimpi iz Tbilisia. Prošle sezone od veljače je branio boje Spartaka iz Vladivostoka.

-Nikad nisam zadovoljan, uvijek može bolje. Mislim da sam mogao napraviti veći trag u Europi, ali još nije kasno. Najbolja mi je sezona bila u Olimpiju gdje sam bio lider momčadi i postizao 17 koševa po utakmici. U Vladivostoku mi nisu uspjeli osigurati radnu vizu, pa sam se morao vratiti u Ameriku. Odlučio sam doći u Zabok i još jednom iz nova dići svoju karijeru na viši nivo – optimističan je Jeremy.

U prvoj utakmici protiv Rudeša ubilježio je 15 koševa i nekoliko atraktivnih asistencija i odmah postao ljubimac publike.

-Nisam u potpunosti zadovoljan svojom prvom utakmicom, možemo bolje kako ja, tako i momčad. No to je tek početak priprema, tek smo počeli uigravati akcije i bit ćemo iz dana u dan sve bolji. Došao sam u Zabok da postanem lider ove momčadi. Mislim da možemo izboriti play off. Odlično sam primljen, Zabok je malen, ali lijep gradić i svi su vrlo susretljivi prema meni – završio je Bynum.

Komentiraj!