ruj. 7, 2017
Krcar Tomislav
Nema komentara

KRISTIAN VUČIĆ POJAČAO ZABOK

KK ZABOK 2Utakmica između Zaboka i Rudeša u civilu je pratio i Kristian Vučić, dojučerašnji play Alkara, koji će ove sezone nositi dres Zaboka. Kristian je zajedno sa svojim prezimenjakom Hrvojem, bio jedan od najvažnijih kotačića Alkara u nastavku sezone, nakon odlaska odličnog Amerikanca Johnsona.

-Nisam mislio da ću napustiti Alkar, no zvali su me prvo trener Perinčić, a potom i sportski direktor Črnjević i nakon razgovora s njima odlučio da je za mene bolje nastaviti karijeru u Zaboku- govori nam Vučić.

Trener Perinčić nije želio riskirati ozljedu svog novog igrača koji je dugo putovao autobusom prema Zaboku, pa je Vučić prvu pobjedu svojih sugirača odgledao s klupe.

-Nisam ni očekivao drugačiji rezultat. Imamo odličnu momčad, dobro smo pokriveni na svim pozicijama – zaključio je Vučić.

Vučić je upravo ona zadnja karika u lancu koja je nedostajala Zaboka. Nikada Zabok početkom rujna nije imao do kraja posluženu momčad.

-Očekujem da ćemo biti bolji nego prošle sezone, a ja ću dati sve od sebe da moja nova momčad to i o ostvari – završio je Vučić.

Komentiraj!