ruj. 1, 2017
Krcar Tomislav
Nema komentara

STIGAO JEREMY BYNUM, SUTRA PROTIV RUDEŠA

SmartSizeŽivo je bilo jučer u KK Zabok. Treninzima se priključio 193 cm visoki bek šuter, Amerikanac Jeremy Bynum. Prvi dojmovi su odlični, no za zaključke je još malo prerano. Puno toga će biti jasnije već u sutra, u subotu 2. rujna, kada Zaboka otvara sezonu pripremnih utakmica i to u novoj zabočkoj dvorani u 19 sati protiv Rudeša.

Bynum je vrlo iskusan košarkaš, nedavno je navršio 29 godina. Od 2007.-2011. nastupao je NCAA za Jacksonville. U Europu je stigao 2012. i to u portugalsku prvu ligu, a nakon toga dvije je sezone igrao u gruzijskoj prvoj ligi, a jednu i u austrijskoj Bundesligi i to za Arkadia Traiskircehnu, s kojim se Zabok susreo zimus u Alpe-adria cupu.

Neslužbeno doznajemo da je Zabok pri završetku pregovora s jednim kvalitetnim razigravačem, čije ime još uvijek ne želi dati u javnost, no moguće je da se isti pojavi već na utakmici protiv Rudeša.

Za sada je sigurno da će trener Ivan Perinčić u subotu na dispoziciji imati slijedeće igrače:

bekovi: Bynum, Kapusta, Kalpić, Tuđen,  Martinko,

krila: Črnjević, Vučić, Torić, Vrlika, Jambrović

centri: Vlaić, Ćutuk

Početkom idućeg tjedna Zabok putuje na petodnevne pripreme u Terme Olimje, u sklopu kojih će odigrati i dvije pripremne utakmice.

Komentiraj!